Leren heren armbanden

Een leren armband is een onmisbaar accessoires  in een mannen garderobe. Naast de outfit geeft een leren armband een reflectie van je zelfvertrouwen, persoonlijkheid en een statement. Hieronder geven we diverse modellen om iedere man te helpen bij zijn zoektocht naar zijn nieuwe, favoriete leren armband.

Soorten mannen armbanden

Wij bieden leren armbanden voor mannen in een breed scala van modellen. Zoals een enkele leren band met breedte van 6mm tot en met 12mm, of met een dubbele rij met een dikte van 5mm en van 6mm.

Charms en sluitingen

Onze charms en sluitingen zijn gemaakt van 316L roestvrij staal, beter bekend als chirurgisch staal. 316L chirurgisch staal is hoogwaardig staal en perfect voor het maken van sieraden. Het behoudt zijn glanzende weerschijn en gepolijste schoonheid vele jaren en is resistent tegen krassen, regen, sneeuw en zelfs tegen zweet. Al het staal voldoet aan de EU-normen voor nikkel en is gegarandeerd veilig voor mensen met een nikkelallergie.

Het leer dat wij gebruiken

De leersoorten die Mobebo-Beads gebruikt zijn bijvoorbeeld runderleer, splitleer, toplaagleer of volledig nerfleer. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat jij de fijnste leerkwaliteit krijgt, dat steeds beter wordt en dat door gebruik steeds comfortabeler gaat zitten, terwijl de fijne geur van het leer wel behouden blijft.

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Een manier is om je pols te meten net boven het pols botje en daar tellen wij tijden het maken van uw armband dan 2 cm bij op. Dus let op bij het invoeren van u gemeten polsmaat bij uw bestelling dat er geen extra millimeters bij rekent voor een eventuele speling van de armband. Kort samengevat polsmaat is niet de armbandmaat en wij hebben uw exacte gemeten polsmaat nodig.

gids voor polsmaatprocedure

Als u de pols niet kunt meten (of als het een cadeautje is voor iemand), zijn hier enkele tips die je kunt aanhouden:

Polsomtrek 17 cm = past om de pols van een kleinere, slankere man

Polsomtrek 18 cm = past om de pols van een man van gemiddelde lengte en omvang

Polsomtrek 19 cm = past om de pols van een grote man

Polsomtrek 20 cm = past om de pols van een boven gemiddelde grote man