Hoe het allemaal is begonnen.

Het is allemaal begonnen in 2016 met een reis naar Thailand. Wat is Thailand een super gastvrij en prachtig land. Het rondreizen gaat makkelijk en is zeker een aanrader. Het eten is er heerlijk en zeker niet duur. Natuurlijk vele marktjes en bazaars bezocht. Ik was al een lange tijd op zoek naar een mooie ketting van edelsteen voor mezelf. In diverse winkeltjes geprobeerd om in mijn beste Engels en uit de losse hand gemaakte schets proberen uit te leggen hoe mijn ketting eruit zou moeten zien. Helaas kwam mijn creatieve idee en ontwerp niet over bij de verkopers. Meestal kon ik de volgende dag de ketting ophalen, maar helaas kwam mijn creatieve idee niet aan bij de verkoopsters. Na dit een aantal keer geprobeerd te hebben, ben ik bij terugkomst in Nederland ben ik zelf aan de slag gegaan. 

Mijn eerste ontwerp was een witte halfedelsteen ketting met bijpassende armband. Deze combinatie droeg ik op verschillende gelegenheden of gewoon casual. En elke keer wanneer ik deze set omhad kreeg ik zoveel leuke en positieve reacties van mensen. En kreeg vaak de vraag of ik voor hun ook zoiets zou kunnen maken. Sindsdien ben ik niet meer te stoppen. Ik blijf verschillende creaties bedenken en maken. Elke keer op zoek naar nieuwe ideeën en technieken. Later ben ik ook met leder gaan werken. Daarna de collectie uitgebreid met een volledige dameslijn. En daarop volgde natuurlijk een kinderlijn

Vandaag de dag werken wij Mariam (mijn steun en toeverlaat) en ik iedere dag om steeds weer met nieuwe ontwerpen te komen.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. De sieraden moeten gewoon perfect zitten, je moet er een goed gevoel bij hebben, je wilt iets uitstralen. Als we dit allemaal  bij een klant kunnen overbrengen dan bevestigd dit hetgeen waarvoor wij dit doen.

Onze sieraden zijn vooral sterk voor een man, subtiel en aantrekkelijk voor een vrouw, speels en stoer voor een kind.

Wil jij de liefde verklaren of benadrukken en vereeuwigen aan die ene ware of iets persoonlijks geven! Geef dan een stukje van jezelf cadeau. Doe dit met een unieke Mobebo-Beads armband en/of ketting.

Pak de termen trendy, klassiek, casual, elegant, subtiel en sportief, doe deze in een potje, goed schudden en je krijgt een sieraad van Mobebo-Beads als uitkomst.

Mobebo-Beads 

BE FEARLESSLY AUTHENTIC
Drop je mening!
5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *