VEELGESTELDE VRAGEN MOBEBO BEADS

Moeite om te bepalen welke lengte ketting u wilt bestellen? 

Om een beter beeld te krijgen van hoe een bepaalde lengte ketting valt kan het de moeite waard zijn om een touwtje ruim op lengte te knippen, de einden op de juiste afstand aan elkaar te knopen en het touwtje om te hangen. Of, nog beter: neem een bestaande ketting en verleng deze met een touwtje, of kort in met een veiligheidsspeld of paperclip. Zo ziet u tot waar de ketting reikt. Houd u, ook bij deze wijze van meten, rekening met de diameter van de gemstones van de te bestellen ketting. Heeft u het touwtje op de juiste lengte geknipt en geknoopt dan geeft deze (let wel) de kern van de te bestellen ketting weer.

Bestelt u bijvoorbeeld een ketting met gemstones van 10 mm breed, moet u er rekening mee houden dat de te bestellen ketting, zowel aan de boven als aan de onderkant 5 mm korter zal zijn i.v.m met de diameter van de gemstones. Bij de gemeten kern van de bestellen ketting moet u uiteraard rekening houden met de grote van de hangers of de verlengstukjes van de ketting (deze kunnen variëren tussen 10/15 cm) deze moet u bij de gemeten kern optellen. De gemiddelde maat ketting van Mobebo-Beads voor heren ligt tussen de 60/70cm.

Wat rekenen jullie voor verzendkosten?

Alle aankopen boven de €35 worden gratis verzonden binnen Nederland! Alle aankopen onder dit bedrag worden verzonden voor € 4,95

Alle aankopen boven de €75 worden gratis verzonden naar Belgie. Alle aankopen onder dit bedrag worden verzonden voor € 4,95.

Kan ik mijn armband of ketting ook ophalen?

Ja dat is mogelijk er zal vooraf wel even afgestemd moet worden voor datum en tijdstip.

Hoe lang duurt het voordat mijn armband en of ketting verstuurd wordt?

Alle producten worden op maat en met de handgemaakt en worden pas bij bestelling vervaardigd. We streven ernaar uw product zo snel mogelijk te leveren. Alle bestellingen worden binnen 3 dagen verzonden

Wat als ik niet tevreden ben over mijn product?

U heeft het wettelijke recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mobebobeads.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een klacht, wat nu?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mobebobeads.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

We bieden een garantietermijn aan van 12 maanden na aankoop. Als binnen deze termijn iets mis is met het product kun je contact opnemen met info@mobebobeads.com. Wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Zorg ervoor dat u uw sieraden afdoet met douchen en bij het zwemmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial